Esports

Bàsquet

El CB Cambrils arrenca amb victòria en l'inici de la competició

Per Redacció

El CB Cambrils va guanyar al CB Valls en el primer partit disputat d'aquesta temporada
El CB Cambrils va guanyar al CB Valls en el primer partit disputat d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana          

CB Cambrils 70 - CB Valls Sala Red Star  59

CB Cambrils: Àlex Rodríguez (13), Ramon París (9), Marc Torrente (8), Pere Tost (22), Oscar Lázaro (0) – 5 inicial – Emi Sanfilippo (3), Rubén Molina (2), Albert Chacón (0), Oscar Font (12), Andreu Febrer (1).

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, la primera controlada pel CB Valls i la segona i definitiva pel CB Cambrils.
El joc pressionant dels vallencs va forçar que el Cambrils perdés moltes pilotes a l’inici del partit, provocant un parcial de 0 a 16 en el primer quart. L’alt ritme vallenc va sorprendre als cambrilencs que tenien dificultats per moure la pilota i anotant amb dificultats. En el segon quart, el Cambrils va poder resoldre aquests problemes i va aconseguir posar-se per davant (29-27). El Valls va tornar a pujar el ritme defensiu, i va poder arribar al descans guanyant 33-39.
En la segona part, el Cambrils va aconseguir concentrar-se en no perdre pilotes i pujar la seva intensitat defensiva. Poc a poc, controlant el joc, va canviar el ritme del partit, i el Cambrils va poder posar-se per davant en el marcador en el minut 27 (44-43). Des d’aquest moment, el Cambrils va fer valdre la seva veterania respecte a la joventut del Valls i va acabar de baixar el ritme.
En el principi del darrer quart, i quan s’anava 49-46, dues recuperacions defensives consecutives del Cambrils van decantar el partit per la seva part, augmentant poc a poc les diferències fins el resultat final de 70 a 59. Aquest proper cap de setmana el CB cambrils juga a la pista del Monjos. D'altra banda, el partit de la primera jornada va quedar ajornat i es jugarà el mes de gener de l'any vinent

Nou equips al club

Enguany hi ha nou equips al club:

Preinfantil masculí entrenat per Dani Maíllo
Infantil masculí entrenat per Lorena Torres
Cadet masculí entrenat per Francesc Aixalà
Júnior masculí entrenat per Egon Wiehoff i Ferran Martín
Sènior masculí entrenat per Jordi Juanpere
Preinfantil femení entrenat per Miquel Farran
Infantil femení entrenat per Pau Rueda
Júnior femení entrenat per Miquel Basterra
Sènior femení entrenat per Miquel Farran i Miquel Basterra

El sènior masculí disputarà la tercera catalana. Aquest any en aquesta categoria hi ha hagut alguns canvis. S'ha reduït a 14 equips i seran únicament equips de la demarcació de Tarragona (menys el bàsquet Monjos que es de Barcelona).
El sènior ha canviat de míster. Aquest any l'entrenador és Jordi Juanpere que ve del CB la Selva on portava el sènior B.

Pel que fa als jugadors, continuen a l'equip Oscar Lázaro, Pere Tost, Rubén Molina, Oscar Font, Àlex Rodríguez i Marc Torrente. Com a novetats hi ha la incorporació de Ramon París procedent del CB Reus Ploms; Antonio Cañete, procedent del Reus Esportiu; Emmi SANFILIPPO procedent del Bàsquet Base Tarragona; Pablo Fernández que prové del Vila-seca i Andreu Febrer que venia de no jugar la temporada passada.

Pel que fa a baixes Joan Berenguer, Ferran Martin, Marc Escrivà, Xavi Fortunyo que ha fitxat pel Benicarló, deixen l'equip mentre que Aitor Cotes que va patir una operació del genoll, aquesta temporada passa a ser el preparador físic del club.

L'objectiu del CB Cambrils és mantenir la categoria sense renunciar a res. Caldrà esperar unes jornades per veure com està l'equip després dels canvis soferts

Comenta aquest article