Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Una nova formació política, Alternativa Mediterránea, anuncia la seva compareixença a les properes Municipals

Per Redacció

Urna electoral de les darreres eleccions municipals
Urna electoral de les darreres eleccions municipals | Lluís Rovira i Barenys

Alternativa Mediterránea és el nom de la nova formació política que es presentarà a les properes eleccions municipals. Així ho han fet saber a través d'un comunicat en el que també expliquen que aquest projecte l'integra el mateix equip que es va presentar al comicis del 2015, aquell cop sota les sigles ADxC (Alternativa Democrática por Cambrils). En el comunicat diuen que malgrat no aconseguir representació a l'Ajuntament, van treure 268 vots en un mes de treball ja que "la candidatura es va impulsar quinze dies abans de l'inici de la campanya electoral. Per aquests 268 vots i per les nostres ganes de treballar per la nostra ciutat ens tornem a presentar amb un ambiciós projecte mai vist a Cambrils ".

El manifest també explica que Alternativa Mediterrània no només estarà a Cambrils, "estem treballant per a poder presentar també una candidatura a Reus i a Tarragona, així com a Vila-seca o Salou. El nostre objectiu és crear una nova formació forta, a nivell provincial, que faci política municipal en estat pur, que siguin els veïns de cada localitat els que prenguin les decisions del futur dels seus conciutadans".

Alternativa Mediterránea està presidida per José Luis Villares i compta amb Álex Escudero, com a Secretari General, i Josu Rigal, com a tresorer. Segons el manifest, "nosaltres tres representem a desenes d'afiliats que confien en nosaltres i que estan disposats a treballar dur i de forma desinteressada per a expulsar de les nostres institucions a la vella política vividora que porta tants anys i que obvia els problemes reals dels seus ciutadans". Alternativa Mediterránea comunica que les properes setmanes començaran a desgranar els primers detalls del seu programa electoral i desvetllaran el nom del seu candidat a l'alcaldia, que serà escollit a través d'un procés de primàries.

Comenta aquest article