Esports

Hoquei

Bones sensacions en els primers partits de lliga del Cambrils CH

Per Redacció

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils CH i el CP Vilafranca
Imatge del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils CH i el CP Vilafranca | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils CH ha iniciat una nova temporada a la Segona Catalana. I ho ha fet amb millors sensacions que la temporada anterior. De moment els resultats no han acabat d'acompanyar i dels quatre partits disputats ha sumat un punt. El club, però, ha realitzat canvis molt profunds en tot el seu organigrama esportiu i tal i com han manifestat des del club, "amb molta il·lusió i amb la ferma convicció de consolidar un model esportiu que ja es va començar a gestar al tram final de la passada temporada". Aquesta temporada el club cambrilenc compta un grup d'Escola, un equip de prebenjamí d'iniciació, un altre de prebenjamí, un de benjamí, un d'infantil i l'equip sènior de Segona Catalana.

Un punt en quatre partits

A meitats del mes de setembre el Cambrils CH iniciava la competició de lliga i ho feia contra el CP Cubelles. El partit va ser molt disputat i es va acabar decidint per detalls. Els cambrilencs no van tenir prou encert i van perdre pel resultat de 3 a 5.

El segon partit es va disputar a la pista del CP Riudebitlles i després de lluitar durant tot el partit, el resultat final va ser de 10 a 7 a favor de l'equip local. El tercer partit de la temporada es va jugar a Vilafranca i contra el CP Sant Ramon. L'equip local va marcar primer i es va posar amb un 3 a 0 en el marcador durant el primer temps. A la segona part van arribar els gols cambrilencs. Adrià Millan va posar el 3 a 1 i el 3 a 2 en el marcador i quan semblava que arribava la remuntada el Sant Ramon va fer el seu quart gol. En els minuts finals, Ferran marcava i posava el definitiu 4 a 3 en el marcador. Aquest passat dissabte, el Cambrils empatava a 8 gols davant el CP Vilafranca en un partit molt disputat i amb alternances en el marcador durant tot el partit.

Sensacions positives

Tot i els resultats, les sensacions són positives i segons els responsables del club, "tenint en compte la dificultat de poder fer una bona pretemporada degut a les circumstàncies laborals dels jugadors, podem presumir que en el transcurs de la temporada els jugadors s'aniran coneixent i conjuntant i que els resultats acabaran arribant".

 

Comenta aquest article