Esports

BTT

Cambrils, gran novetat de la Scott Marathon Cup BTT 2019

Per Redacció

Cartell de la prova que es disputarà el març de l'any vinent a Cambrils
Cartell de la prova que es disputarà el març de l'any vinent a Cambrils | Cedida

Cambrils, de la mà del Patronat de Turisme de Cambrils, serà nova seu de la Scott Marathon Cup BTT 2019. Cambrils s'incorpora d'aquesta manera a aquest prestigiós circuit de Bike Marathon, oferint uns circuits espectaculars que combinaran paisatges de la Costa Daurada i de l'interior de les comarques de Tarragona.

A més, Cambrils entra per la porta gran ja que serà prova UCI puntuable per a les Marathon Series, en concret de nivell Class 3. Això comportarà una gran afluència de corredors de primer nivell internacional que buscaran aconseguir aquests valuosos punts, sense oblidar als aficionats que desitgin provar aquesta nova seu a la Scott Marathon Cup. Com sempre, trobarem les dues opcions PRO i OPEN i les dues distàncies de 70 i 40 quilòmetres, perquè tothom triï el que més li convingui. El calendari complet de les Scott Marathon Cup BTT 2019 es farà públic en breu.

Com ja va passar la temporada passada hi haurà un preu especial per a aquells que s'inscriguin a totes les proves del Campionat. El dia 24 d'octubre s'obriran inscripcions amb un pack especial de les 5 proves del calendari de la Scott Marathon Cup BTT 2019 fins al 15 de desembre. Properament s'anunciaran les dates de les seus i els detalls de cadascuna de les proves.
 

Comenta aquest article