Atletisme

Quatre podis per a les atletes del Club Atletisme Cambrils a la 28a Milla de Vandellòs

Maria Taggi va quedar primera en la categoria sub-14
Maria Taggi va quedar primera en la categoria sub-14 | Cedida

El passat 6 d'octubre es va disputar a Vandellòs la 28ena. edició de la Milla de Vandellòs. Una milla equival a una distància 1.609 metres. El recorregut consistia en donar cinc voltes a un circuit amb un cert desnivell que recorria els carrers de la població.

De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar 10 atletes, 4 noies i 6 nois. Van ser elles les que van assolir la millor estadística assolida mai pel club en aquesta competició:

• MARIA TAGGI 1a. a la categoria S-14

• ZOE DORADO 1a. a la categoria S-10

• ABRIL BLASCO 1a. a la categoria S-8

• AINA FERRÉ 2a. a la categoria S-10

En l'apartat masculí el més destacat va ser els 4ts llocs de l'Adrià Montes a la categoria S-16 i de l'Andreu Blasco a la categoria S-12.

Una destacada actuació dels atletes del Club a la darrera competició de la temporada, tot i que no fa ni un mes que han començat a entrenar per a la temporada 2018-2019. Temporada que serà la número 40 de la història del club.