Esports

Rem

Rem Cambrils fa la presentació oficial del seu nou llagut

També es va aprofitar l'acte, ahir diumenge, per a la posada en funcionament del nou pantalà flotant, del nou bagut d'emmagatzematge i per celebrar que l'entitat ha superat el centenar de socis

Per Redacció

Un moment de la presentació del nou llagut de Rem Cambrils
Un moment de la presentació del nou llagut de Rem Cambrils | Antoni Font

Ahir diumenge al matí, al Port, va tenir lloc la presentació oficial del nou llagut del Club Rem Cambrils. Així mateix, es va aprofitar l'acte per a la inauguració i posada en servei del nou pantalà flotant, un nou bagul per a l'emmagatzematge dels rems i útils de navegació, així com, el fet d'haver superat el centenar de socis.

Nou Llagut

Fabricat per l'empresa de construccions navals Ambesk, es tracta d'un Llagut Català de competició d'última generació, amb 7,45 metres d'eslora i 2 metres de màniga i amb un pes de 205 kg. Construït en base de fibra de vidre i polièster, disposa d’un timó ultralleuger i regulable per a diferents tipus de navegació.

Pantalà flotant

Es tracta d’un pantalà modular, de 7x5,5 metres amb capacitat per albergar dues embarcacions de tipus Llagut. Està format per un conjunt de mòduls construïts en polietilè d’alta densitat, que li atorguen una molt bona resistència als impactes i a les inclemències del temps. A més, incorporen una seguit de corrons que faciliten les maniobres de posar i treure les barques de l'aigua.

Nou bagul

Espai destinat per a l'emmagatzematge i resguard dels rems, equips tècnics i eines. Amb una longitud de 4,2m, 0,57m d'ample i d'1,1m d’alçada, disposa d’una distribució interior amb capacitat per poder albergar dos jocs de rems complets, 16 en total més estris de navegació i amb un disseny optimitzat per tal de facilitar l'ús dels rems. Com a curiositat, destacar que ha estat dissenyat i construït íntegrament pels propis socis del Club utilitzant per a això, materials reciclats.

Més d'un centenar de socis

Gairebé amb set mesos d'existència, el Club Rem Cambrils ja ha superat el centenar de socis, sent en l'actualitat 102 membres. Una vegada feta la presentació oficial de la barca, es va oferir un aperitiu per a tots els socis, familiars i amics assistents.

A dia d'avui, donada la manca de suport i ajudes per part de l'administració local, els membres de la Junta han hagut de dur a terme un extraordinari treball i gestions per aconseguir aquesta barca juntament amb el pantalà i així, poder oferir un servei de continuïtat per a la pràctica de l'esport del rem. Destacar també, l'esforç i suport demostrats per tots i cadascun dels socis que componen el club.

Propers objectius

Un cop aconseguida aquesta importat fita, des del club es marquen l'objectiu d'estabilitzar i millorar el servei prestat al soci. A més, continuararn treballant intensament per tal de poder aconseguir una segona embarcació, fet imprescindible i necessari donat el nombre actual de socis aconseguits a data d'avui.

Comenta aquest article

Galeries relacionades