Societat

Celebració

Crida de les "Perles del 68" per la celebració conjunta dels 50 anys

Per Redacció

Logo de les Perles del 68
Logo de les Perles del 68 | Cedida

Els cambrilencs i cambrilenques nascuts l'any 1968 estan preparant una festa de celebració dels 50 anys de manera conjunta. Ja han iniciat els preparatius però ara fan una crida per a que la gent s'hi apunti a través del següent missatge i del vídeo que l'acompanya i sota el qualificatiu de "Perles del 68".

Missatge de les "Perles del 68"

50 anys i la història continua. Any rere any, una nova generació de cambrilencs, celebra el seu aniversari i aquest any, és l'any de les​“PERLES DEL 68”​. Són una generació que va néixer amb la revolució musical i com no podia ser d'un altre manera, amb aquest historial, s'han organitzat per fer-ne una de ​MOLT GROSSA​ i el proper 10 de novembre, revolucionaran Cambrils.
Tot va començar el febrer amb un sopar improvisat, una cosa va porta l'altre i ara mateix, ja són prop de 40 els que ja s'han inscrit a la trobada que donarà el tret de sortida a les 18.30 h, a la plaça de l'Ajuntament, amb una fotografia de grup. Tot seguit agafaran el Trenet, per fer un viatge al passat, amb una ruta guiada pel Casc Antic (gentilesa de l'Ajuntament de Cambrils), cap a les 21.00 emprendran el viatge al futur, on la festa està assegurada. Es farà MAS GALLAU on es trobaran amb els acompanyants, per començar el sopar amenitzat amb música de l'època. Més tard se sumaran a la barra lliure acompanyada del ball o al ball acompanyat de la barra lliure..... ja ens ho explicaran!!!
Si en vols més detalls, vas néixer el 68, vius, treballes o has estudiat a Cambrils, aquesta, és, també, la teva festa i t ́hi pots inscriure, seguint aquest enllaç:
https://goo.gl/forms/76qgu0r8v20iSqsB3​​ o els perfils a les xarxes que s'han creat per aquesta ocasió a​ FACEBOOK​, ​INSTAGRAM ​o ​TWITTER

Inscriu-t'hi, participa-hi, passa't-ho molt bé, penja les teves fotografies a les xarxes i etiqueta't amb ​#PerlesDel68 i #Cambrils

https://drive.google.com/file/d/0Bw2nX2zc5oTZT1piVXV1MXlVTWsxT3luYktqbnVGV2JnUGVF/view

Comenta aquest article