Cultura

Música

La Coral Infantil Verge del Camí engega un nou curs amb la celebració del seu 25 aniversari

Per Redacció

Concert de final de curs de la Coral Infantil Verge del Camí, el passat mes de maig
Concert de final de curs de la Coral Infantil Verge del Camí, el passat mes de maig | Lluís Rovira i Barenys

La Coral Infantil Verge del Camí encetarà, el proper dissabte 6 d'octubre, un nou curs coral amb novetats i celebrant el seu 25è aniversari (1994-2019). Pel que fa a les novetats, la coral vol estrenar un grup de petits cantaires, de 5 a 8 anys, que vulguin cantar i formar part d’un cor. Fa temps que es volia dur a terme aquesta incorporació de petits al món del cant i finalment, amb motiu del 25è aniversari, s’intentarà que aquest desig es pugui materialitzar, ja que la música aporta beneficis a tothom, però especialment als més petits. S’anima als pares i mares de xiquets i xiquetes d’aquestes edats que es decideixin per aquesta activitat tan enriquidora pels seus fills i filles.

Pel que fa a la Coral Infantil, es compleixen 25 anys des de la seva creació i tant els cantaires com la directora, segueixen posant il·lusió, esforç i compromís per seguir creixent en qualitat musical i en nombre de cantaires. Per aquest any tan especial, la coral té previst fer el tradicional concert de Nadal, juntament amb la coral adulta, el concert anual amb part de les corals del SCIC (federació de corals infantils a la qual pertany la coral des del 2011) i un concert de final de curs amb altres formacions corals que han participat amb l’entitat a les trobades de corals durant aquests 25 anys de vida, amb concert i dinar de germanor. A banda també es té pensat gravar un lidup, estrenar samarretes en motiu de l’aniversari…

Reunió informativa, demà dimarts

Tots els xiquets que tinguin entre 5 i 8 i 9 i 16 anys, que els hi agradi cantar, vulguin fer nous amics i tinguin ganes de formar part d’una coral, poden assistir els dissabtes a la Cripta de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí. Els assajos són en un horari de les 10h a les 10:45h pel grup de petits i de 11h a 12:30h hores pel grup de mitjans. No cal tenir coneixements musicals per format part de la coral. Demà dimarts 2 d’octubre a les 17:30h, també a la Cripta de l’Ermita, s’oferirà una reunió informativa per tots aquells pares i mares que estiguin interessats en saber més d’aquesta activitat.

Comenta aquest article