Esports

Judo

El Club de Judo Dojo Cambrils enceta la temporada amb un seminari de l'esportista olímpic Óscar Peñas

Per Miquel A. Díaz

Foto de grups dels judokes cambrilencs amb Óscar Peñas
Foto de grups dels judokes cambrilencs amb Óscar Peñas | Cedida

Aquest passat cap de setmana, la Federació Catalana de Judo va celebrar a Badia del Vallès un seminari per als seus federats amb l'esportista olímpic Óscar Peñas (6è Dan, membre de l'equip Nacional, participant a diversos Campionats del Món i a 2 Olimpíades  i Campió d'Europa 1999) on hi van assistir uns 250 judokes procedents de diversos clubs de Catalunya.

Cinc judokes del club local de Cambrils Dojo Cambrils no van voler perdre aquesta oportunitat de conèixer amb aquest fantàstic judoka com és l'Óscar Peñas i es van desplaçar per poder aprendre i entrenar amb ell el dissabte 22 de setembre durant tot el matí. Peñas va atrapar a tots els assistents amb les seves explicacions i anàlisis del Judo, mostrant la seva pròpia metodologia i filosofia, la qual ha assolit des de la seva pròpia experiència, havent hagut de ser ell mateix el seu propi entrenador. 

Va presentar novetats en la forma d'escalfar, aportant metodologies isomètriques en comptes de fer servir repeticions de moviments i va aportar noves formes de col·locació del cos, amb el qual els assistents van poder aprendre una forma molt personal d´entrenar i arribar  a la competició. Amb la participació en aquest seminari, el club Escola de Judo Dojo Cambrils a donat el tret a l'inici de la nova temporada amb nous reptes i nous objectius.

 

Comenta aquest article