Societat

Igualtat

L'Ajuntament oferirà una sessió de contes sobre la diversitat familiar

Per Redacció

Imatge de l'espectacle que s'oferirà el proper 4 d'octubre al Casal Municipal
Imatge de l'espectacle que s'oferirà el proper 4 d'octubre al Casal Municipal | Cedida

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat i la Biblioteca Pública Municipal han programat conjuntament la sessió de contes “Tots/es nosaltres” sobre diverses històries que mostren la diversitat familiar. L’obra, adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys, es representarà el dijous 4 d’octubre, a les 18 hores, a la sala d’Actes del Casal de la Gent Gran.

Aquest és un dels espectacles de contes que ofereix la companyia “Fes-t’ho com vulguis”, per parlar i gaudir de la diversitat familiar, amb respecte i estimació, sense pors ni prejudicis La representació anirà a càrrec de Nona Umbert, sota la direcció de Xavier Basté. La companyia ha creat contes amb personatges i situacions adients als infants, per tractar la pluralitat familiar: famílies monoparentals; homosexuals, de pares i mares separats/es o fills/es en adopció.

L’objectiu d’aquest espectacle és mostrar la diversitat familiar en la nostra societat actual a través de contes adaptats per als infants, on hi ha espai per a totes les famílies sense distinció de cap tipus. Per construir una societat més igualitària és fonamental incidir en la coeducació, en aquest cas, a través d’històries que normalitzen les diferents estructures familiars que existeixen, mostrant una realitat diversa i rica que amplia i actualitza el concepte de família.

Els contes són elements socialitzadors que ens permeten mostrar l’ampli ventall de la diversitat familiar, trencar els estereotips de gènere i els prejudicis infundats, tot fomentant el respecte i la igualtat.

Comenta aquest article