Esports

Rem

Vent d'Estrop s'endú quatre medalles d'or, una de plata i dues de bronze al campionat de Catalunya

Per Redacció

La tripulació infantil va aconseguir la victòria del campionat
La tripulació infantil va aconseguir la victòria del campionat | Martita Moreno

El cap de setmana del 15 i 16 de setembre es va disputar el XXIVè Campionat de Catalunya de Llagut a la platja de Santa Cristina a Lloret de Mar (La Selva) en la que els Vent d’Estrop es van presentar amb set tripulacions. El campionat es va disputar en dues jornades, dissabte tarda per fer les mànegues classificatòries i les repesques; i el diumenge, per a les semifinals i finals. Els resultats del club cambrilenc van ser molt bons, en la línia de tota la temporada aconseguint fer podi en totes les categories i aconseguint el títol en quatre d’aquestes.

Podi en la categoria reina

En categoria sènior femení, les cambrilenques, després de superar la repesca de dissabte, van aconseguir fer-se amb la medalla de bronze en una final en la que es van disputar aquesta posició amb Rem Premià fins el darrer llarg.

Pel que fa al sènior masculí, van guanyar tant la mànega classificatòria com la seva semifinal, i un cop a la final A, en una final disputadíssima en la que es van disputar el segon lloc fins al darrer metre amb Rem Palabrava i AE Xino-Xano Deltebre. Al final, tercer lloc pels cambrilencs, superats per CN Flix i Rem Palabrava.

Plata per a les veteranes

En categoria veterana, les Vogadores van superar amb suficiència també la classificatòria i la semifinal, però un cop a la final, no van fer poder eixugar la diferència que llarg a llarg els va anar traient el CN Flix, qui es va endur la victòria i deixant a les cambrilenques amb la segona posició final per davant del Rem Arenys.

Èxit absolut en les categories de formació

Pel que fa a les categories inferiors, els Vent d’Estrop van comptar la seva participació per victòries. En categoria infantil mixt, els més petits van fer la segona posició en la mànega classificatòria de dissabte, i en canvi, a la final de diumenge van entrar en primera posició per davant de Nàutic Móra i Rem Badalona.

En categoria cadet masculí, victòria dels Vogadors tant en la classificatòria de dissabte com en la final de diumenge per davant de Rem Santa Cristina i Nàutic Móra.

En la categoria de juvenils, la tripulació femenina es va imposar en la mànega classificatòria de dissabte i va aconseguir el mateix resultat diumenge superant a CN Flix i Rem Santa Cristina.

Per últim, la tripulació masculina, després de guanyar la mànega de dissabte, va aconseguir la medalla d’or després de superar a la final al CN Flix, Rem Badalona i Natació Badalona.

Per tant, un cop finalitzat el campionat, en el medaller els Vent d’Estrop van aconseguir 4 medalles d’or, 1 plata i 2 bronzes, fet que els va servir per aconseguir el trofeu del club campió, en el que ha estat un dels millors resultats aconseguits pel club en la seva història.

Amb aquest campionat es dóna per finalitzada la temporada de rem en la modalitat de banc fixe, que es va iniciar al mes de gener i s’inicien unes merescudes vacances per a tots els vogadors, que tornaran a la feina en unes setmanes.

Comenta aquest article

Galeries relacionades