Societat

Entreten

Parc Samà, un parc colonial reconvertit en Parc del Terror

El Parc Samà va presentar, ahir, les Halloween Scream Nights les 12 nits de por que s'oferiran des del 12 d'octubre fins el 10 de novembre, els divendres i dissabtes a la nit a més del dimecres 31 d'octubre i l'1 de novembre, diada de Tots Sants

Per Lluís Rovira i Barenys

Un dels personatges del passatge Sectae, al Parc Samà
Un dels personatges del passatge Sectae, al Parc Samà | Lluís Rovira i Barenys

El Parc Samà va presentar, ahir, la seva proposta d'oci en forma de Parc del Terror. Es tracta de les Halloweeen Scream Nights, les 12 nits de por que s'oferiran des del 12 d'octubre fins el 10 de novembre, els divendres i dissabtes a la nit a més del dimecres 31 d'octubre i l'1 de novembre, diada de Tots Sants. Durant tot aquest període, el Parc Samà es tematitza en el que s'autoanomena "el Parc de Terror més gran d'Europa" amb set passatges del terror a més d'altres zones aptes per a tots els públics a més d'espectacles complementaris. Un total de 90 actors donaran vida a tota classe d'éssers terrorífics per tal que el públic assistent gaudeixi d'una experiència inoblidable.

Terror de diferent intensitat

Durant el dia i en l'horari habitual de visites del Parc, hi haurà el Halloween destinat al públic familiar que oferirà tallers i zones tematitzades aptes per a menors de 15 anys. A partir de les 7 de la tarda, el parc es transforma i s'adapta per a un públic major de 15 anys per tal que pugui escollir les zones en funció de la seva intensitat, des dels passatges més extrems als més suaus. Els set passatges del terror porten els noms de la taverna, reclusió, el bosc, Scarecrow, la mansió Beauchenne, Sectae i Claustrofòbia. Aquesta darrera és l'atracció més extrema i en la que el visitant va sol i es contempla el contacte amb els actors. A part hi ha dues experiències World Real Games que són la casa del Predator i Dark Night, a més de quatre espectacles amb horari fix: Scream Park Opening Show, El cementiri, Ritual Vooddoo i Maleficarum.

En la presentació d'ahir, la premsa i els convidats a l'acte han pogut fer un tast d'un dels passatges del terror, concretament el que porta per nom Sectae, instal·lat en les antigues cavallerisses del parc i on una secta satànica espera els visitants entre la foscor més absoluta. Les Halloween Scream Nights estan organitzades per Expertus Turismo y Ocio, Europlayas, Funeral Cabaret i Imason Tarraco i compten amb la col·laboració del patronat de Turisme de Cambrils.

En busca de la innovació

En la presentació de les Halloween Scream Nights, el responsable d'Expertus Turismo y Ocio, Francisco Javier Castillo, ha destacat la innovació que suposa aquesta aposta que es portarà a terme entre els mesos d'octubre i novembre, "és una innovació en molts aspectes, tant per la col·laboració entre el sector públic i el privat com per l'entorn en el que es porta a terme". Per la seva part, Dani Mayo, director creatiu, ha detallat els diferents passatges del terror i la resta d'atraccions que acollirà el Parc Samà. L'alcaldessa, Camí Mendoza, ha destacat aquesta iniciativa per atreure gent a Cambrils i la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, també ha eft èmfasi en la potenciació del turisme familiar.

Aquesta tematització del Parc Samà en un parc de terror ha comptat amb una inversió de 150.000 euros. El preu de l'entrada a taquilla serà de 35 euros i de 30 euros si es compra amb antel·lació. Per a dos dies els preus són de 55 euros i de 50, respectivament. També s'han fet paquets amb touroperadors que inclouen entrades i hotel.

Representants de premsa entrant a un dels passatges del terror del Parc Samà / foto: Lluís Rovira i Barenys
Mercè Dalmau, Francisco Javier Castillo, Camí Mendoza i Dani Mayo, en la presentació d'ahir / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article