Cultura

Teatre

«La gallina dels ous d’or» de Zum-Zum Teatre obrirà la temporada del cicle Diumenges al Teatre

Per Redacció

Imatge de l'obra "La gallina dels ous d'or" de Zum-Zum Teatre
Imatge de l'obra "La gallina dels ous d'or" de Zum-Zum Teatre | Cedida

El premiat espectacle “La gallina dels ous d’or” de la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre obrirà la segona temporada del cicle familiar Diumenges al Teatre, el proper 30 de setembre. La nova programació també inclou “Contes 1.0” (21 d’octubre) de Teatre La Fuga sobre les aventures d’un adolescent, i l’obra d’humor gestual “Hats” (18 de novembre) del clown Jam (Jaume Jové).

Diumenges al teatre és una activitat consolidada des de fa 16 anys i adreçada principalment als menuts de la casa però de la que realment en gaudeixen tant grans com petits. La regidoria de Cultura continua apostant per aquest cicle familiar, que un diumenge al mes ens apropa a les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment i ofereix moments màgics per compartir en família.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial, cedit pel grup de Teatre la Teca. El preu de l’entrada serà de 4 euros.
 

L’Apunt

Programació

A les 18 h al Teatre del Casal Parroquial, plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

30/09/2018

Zum-Zum Teatre presenta

LA GALLINA DELS OUS D’OR: Us agraden els diners? Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina i va pondre un ou d’or. Us imagineu que us passa a vosaltres?

21/10/2018

Teatre a la Fuga presenta

CONTES 1.0: En Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots hauran de salvar el món dels contes. Ho aconseguiran?

18/11/2018

JAM presenta

HATS: Una vida acomodada, sense sobresalts, rutinària, mecànica, sense sortir de la zona de confort. O una vida somniada, creativa, plena d’imaginació, d’idees, una vida feliç però arriscada. Tu què escolliries? Hats ens presenta aquest dilema mitjançant el circ.

Comenta aquest article