Esports

Handbol

El Club Handbol Cambrils presenta els seus equips per a la temporada 2018-2019

Per Redacció

Foto de família de tots els jugadors i entrenadors del CH Cambrils per aquesta temporada
Foto de família de tots els jugadors i entrenadors del CH Cambrils per aquesta temporada | Berta Ruiz
El Club Handbol Cambrils va organitzar, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports, el XVII Memorial Vicens Andreu –en record al creador del club–. La jornada esportiva, que es va encetar de bon matí, va servir per a presentar tots els equips del club, des de la categoria prebenjamí fins als dos equips sèniors. El club segueix amb el seu treball de potenciar la base i aquesta temporada comptarà amb set equips: un prebenjamí, un benjamí , un aleví, un infantil, un cadet i dos sèniors masculins. Els equips convidats d’aquest any van ser l'AH La Canonja, l'HC El Perelló, el CEH Vendrell i el Creu Alta de Sabadell. Tota la jornada amb partits continus i on el de menys era el resultat.

Al matí van tenir lloc els partits dels equips inferiors contra els equips de l'AH La Canonja, mentre que a la tarda es van disputar els partits del cadet, del sènior B i del sènior A que es presentava davant de l’afició amb la novetat a la banqueta de Jordi Duran. Enguany, el tècnic reusenc dirigirà el conjunt cambrilenc que la darrera temporada va aconseguir la 3a posició a la Lliga catalana.

A continuació es va fer la desfilada dels equips i la presentació de cada conjunt amb els entrenadors i equip tècnic del club. Es va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d'Handbol –Jaume Fort–, així com el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Josep M. Vallès– i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella. Després es va fer la foto de família amb tots els jugadors i tècnics. Per tancar la jornada, l'equip sènior A es va enfrontar a la Creu Alta Sabadell. El president de la Federació Catalana –Jaume Fort– va fer l’entrega dels trofeus al darrer partit, on l’equip sabadellenc –que serà rival del Cambrils a la lliga–, es va emportar el triomf amb un bon joc per part de tots dos equips.