Informació general

Successos

Una dona resulta ferida lleu després de la caiguda d'un pi al passeig litoral de Vilafortuny

Per sort l'arbre no la va enganxar de ple i la dona, que en aquell moment caminava pel passeig, va sortir de sota el brancatge pel seu propi peu i, posteriorment, va ser atesa a l'Hospital Lleuger

Per Lluís Rovira i Barenys

El pi caigut era de grans dimensions
El pi caigut era de grans dimensions | Lluís Rovira i Barenys

Una dona va resultar ferida lleu, ahir al matí, al passeig litoral a l'alçada de Vilafortuny després que un pi de grans dimensions es trenqués de forma sobtada i caigués damunt del passeig. Per sort l'arbre no la va enganxar de ple i la dona, que en aquell moment caminava pel passeig, va sortir de sota el brancatge pel seu propi peu i, posteriorment, va ser atesa a l'Hospital Lleuger. La caiguda del pi es va produir gairebé a 3/4 d'1 del migdia. Aquest arbre, que forma part de la zona verda que hi ha a Vilafortuny, estava força inclinat i es va trencar prop de la base al no poder suportar el pes.

Segons han explicat veïns de la zona a revistacambrils.cat, aquest és el segon arbre que cau enguany. L'altre va caure pels volts de Setmana Santa i ho va fer dins del mateix parc. La zona es va acordonar ahir de manera que ciclistes i vianants són desviats cap a dins de la zona verda. S'espera que demà dilluns es realitzin les tasques per retirar l'arbre caigut.

El pi s'ha trencat des de la base / foto: Lluís Rovira i Barenys
El pi va caure sobre el passeig litoral de Vilafortuny / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article