Societat

Any Cardenal Vidal i Barraquer

La Missa de la Diada recorda el Cardenal Vidal i Barraquer a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona

Per Redacció

Imatge de la missa que es va celebrar a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona
Imatge de la missa que es va celebrar a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona | Cedida

Aquest passat dimarts al matí, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, es va celebrar la tradicional Missa de la Diada que, des de fa més d’un segle, convoca la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat. Aquest any va presidir la celebració monsenyor Miquel Barbarà, canonge de la Catedral i exvicari general de Tarragona, coincidint amb la celebració de l’Any Cardenal Vidal Barraquer. Un any que commemora els 150 anys del seu naixement, els 75 anys de la seva mort i els 40 anys del trasllat de les seves despulles de l'exili a Catalunya.

Ha estat una de les edicions més concorregudes i van concelebrar una quinzena de capellans. Representant la Generalitat de Catalunya hi va assistir el Secretari del Govern, Víctor Cullell. També hi va assistir la comissionada de l’Any Vidal i Barraquer i familiars del qui va ser arquebisbe de Tarragona.

Avui, Missa commemorativa del 75 aniversari de la seva mort

Avui, a les 20:00 hores del vespre, a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí de Cambrils, es farà la Missa commemorativa del 75 aniversari de la defunció del Cardenal. Presidirà l’eucaristia el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol i Balcells.

 

Comenta aquest article