El Reus B Cambrils deixa escapar la victòria en els darrers minuts del partit contra l'Horta

Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Reus B Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

UA Horta 3 - Reus B Cambrils 2

El Reus B Cambrils va caure derrotat (3-2), ahir, al camp de la Unió Atlètica d'Horta. L'equip va tenir ben a prop la victòria. De fet, en el minut 86' anava guanyant 2-1, però va veure com en l'últim sospir els locals s'enduien els tres punts.

El conjunt local va ser el primer en avançar-se en el marcador, però el Reus B Cambrils va reaccionar de la millor manera possible, continuant dominant el guió del partit i acostant-se a la porteria rival. Jordi Oribe al minut 21' va tenir a les seves botes la primera ocasió amb un xut creuat que va sortir fregant el pal esquerre. La jugada de l'empat va arribar des del servei de córner. Oriol Ayala va rematar de cap la jugada de pilota aturada per restablir l'empat al minut 23'. Tot just després, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del UA d'Horta però Chechu Grana va aturar la pena màxima. El porter roig-i-negre va estar providencial refusant un parell d'accions locals més tot just abans del descans.

A la represa, el Reus B Cambrils va capgirar el marcador (1-2) gràcies a un gol de Jordi Oribe. L'equip d'Albert Company, ben plantat sobre la gespa del Municipal d'Horta, va mantenir els tempos del partit però en el darrer sospir va veure com els locals remuntaven l'electrònic. En els minuts 86 i 93, l'Horta marcava un doblet per endur-se el triomf.

El Reus B Cambrils se situa, provisionalment, a la setena posició amb 7 punts. El proper partit tindrà lloc el diumenge 16 de setembre a les 17:00 hores al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el CE Europa.