Informació general

Política

Ciutadans denuncia una campanya d'assetjament contra el seu grup pel fet de rebutjar l'ocupació il·legal

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels dos regidors de C's –Patrícia de Miguel i Imanol Rico– en una sessió plenària
Imatge d'arxiu dels dos regidors de C's –Patrícia de Miguel i Imanol Rico– en una sessió plenària | Lluís Rovira i Barenys

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha denunciat, avui, una campanya d'assetjament en contra del seu grup per mostrar-se contrari a l’ocupació il·legal de la Residència Montemar. El portaveu de Cs, Imanol Rico, ha explicat que aquesta campanya en contra del seu partit “ve arrel de la moció que va presentar Ciutadans al ple de juliol per crear un protocol  d’actuació en casos d’ocupacions il·legals”. A més ha recordat que aquesta moció “va rebre el suport de tots els partits excepte un, que es qui ara dóna suport a aquesta campanya”.

Rico ha afegit que “estem a favor dels projectes socials solidaris i ben plantejats. A més, hem demanat en més d’una ocasió que s’incrementin les ajudes pel lloguer social però el que ha quedat de manifest es que el projecte que defensen els okupes de la residencia es una gran mentida amb la que es volien aprofitar de la solidaritat i la bona fe d’algunes persones”.

"Fa anys que patim aquest assetjament simplement per defensar el ideari de Ciutadans”

Rico ha recordat que “ja vam denunciar fa uns dies per les xarxes socials aquesta campanya d’assetjament i insults”, i que ara els sorprèn que “un regidor responsabilitzi al seu grup de patir insults 3 anys i mig després d’assumir el càrrec quan nosaltres fa anys que patim aquest assetjament simplement per defensar el ideari de Ciutadans”. Rico ha afegit que “condemnem qualsevol tipus d’agressió o insult com hem fet sempre” i ha demanat  que “ningú es faci la víctima ara quan, en episodis anteriors, no ha estat capaç de condemnar l’assetjament que ha sofert el meu grup o les persones que pensen com nosaltres”.

Per acabar Rico no vol polemitzar i avisa que “no es pot fer un crit a la convivència i al mateix temps posar l’etiqueta de  bons als Avis i Àvies de Cambrils i dolents als qui es manifesten en el sentit contrari” i ha afegit que “si es vol rebaixar la tensió no es pot recolzar una campanya d’insults en contra de Ciutadans per estar en contra de l’ocupació il·legal o de la utilització del espai públic sense autorització com ha fet alguns dies l’okupa de la residència”.

Comenta aquest article