Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Triatló

Xavier Llovet i Tania Guerra, vencedors en modalitat olímpica de la Triatló de l'Hospitalet de l'Infant

Moment de la sortida del tram de natació del triatló de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Uns 250 triatletes van participar aquest diumenge 2 de setembre a la freshwave Triatló de l’Hospitalet de l’Infant 2018. Els guanyadors en modalitat Olímpica absoluta van ser Xavier Llovet (02:02:38) en categoria masculina i Tania Guerra (02:24:49) en categoria femenina. Els vencedors en modalitat Sprint van ser Albert Torres (01:04:10) i Gabriela Pamias (01:21:02). Per últim, en modalitat Super Sprint, els primers classificats van ser Jorge De Andrés (00:36:43) i Laura Barrio (00:50:59).

Per altra banda, els TRICUBE MANRESA (02:12:31) van guanyar en modalitat Olímpica en relleus i els THIS IS MY MOMENT (01:29:02) els vencedors en modalitat Sprint en relleus.

Una edició amb molt de públic

El mal estat de la mar a primera hora pronosticava una jornada dura pels participants. Tanmateix, tal i com va avançar el matí, el temps i l’aigua es van calmar i la prova es va poder desenvolupar sense problemes. La freshwave Triatló de l’Hospitalet de l’Infant d’aquest any va despertar la curiositat de molta gent que es va apropar fins a la línia de meta per a veure l’arribada de tots els triatletes.