Futbol

El Reus B Cambrils suma la primera victòria de la temporada al camp del Cerdanyola

El Reus B Cambrils va vèncer per la mínima al camp del Cerdanyola del Vallès
El Reus B Cambrils va vèncer per la mínima al camp del Cerdanyola del Vallès | Cedida

Tercera Divisió

Cerdanyola del Vallès 0 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va aconseguir la primera victòria de la temporada després d’imposar-se (0-1) al camp del Cerdanyola del Vallès. El filial roig-i-negre va sumar els tres punts gràcies a un gol de Domènech Estorach al minut 92’ de partit. D’aquesta manera, l’equip d’Albert Company acumula 4 punts a la classificació i se situa a l’onzena posició del grup 5 de Tercera Divisió.

La primera part va destacar per la igualtat de joc i ocasions entre els dos equips. Els dos conjunts es van acostar a les àrees rivals però sense el suficient encert per inaugurar el marcador. Ernest Forgas va ser l’encarregat de fer el primer avís al minut 9’ de partit després d’una bona combinació amb Rubén Enri. Poc després, els locals van respondre amb una acció que Chechu va blocar. A mesura que van anar avançant els minuts, el partit es va convertir en un duel d’ocasions, però la primera part va acabar amb empat a zero.

En la represa, el partit va seguir molt igualat. A deu minuts pel final, Ernest Forgas va estar a punt de marcar de falta directa, mentre que a pocs minuts del final, Domènech Estorach va substituir a Rubén Enri. Precisament Dome va ser l'encarregat de donar la victòria a l'equip en el temps de descompte gràcies a una rematada de cap després d'una assistència de Jordi Oribe.

El Reus B Cambrils suma els tres primers punts de la temporada. El proper partit de l’equip d’Albert Company tindrà lloc dissabte 8 de setembre a les 20:15 hores davant la UE Sant Andreu.