Esports

Rem

Excel·lents resultats dels Vent d'Estrop a la regata de Lloret de Mar

Per Redacció

Imatge de la regata disputada a Lloret de Mar
Imatge de la regata disputada a Lloret de Mar | Martita Moreno

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima regata de la Lliga Catalana de Llagut a la platja a Lloret de Mar en la que els Vogadors de Cambrils van endur-se un total de quatre victòries i una tercera i quarta posicions finals. La regata, que es va disputar a la platja lloretenca de Sa Caleta va començar amb un dia molt gris amb mar arrissada, fins i tot amb pluja, però a mesura que avançava el matí va anar sortint el sol i l’estat de la mar es va mantenir cosa que va afavorir unes finals molt disputades.

Pel que fa als resultats aconseguits per les tripulacions cambrilenques van ser els següents,

En categoria absoluta, la tripulació femenina no va poder millorar el quart millor temps de la mànega contra-rellotge, entrant per darrere de Rem Mataró, Rem Badalona i Rem Premià.

Pel que fa a l’equip masculí, van fer una bona contrarellotge que els va permetre entrar a la final A, fent la tercera posició en una final molt disputada i entrant per darrere de AE Xino-Xano Deltebre i Nàutic Flix.

En categoria veterana, les veteranes es van tornar a imposar tant a la cronometrada com a la final per davant de AE Xino-Xano Deltebre, Rem Mataró i Nàutic Balís.

Les categories inferiors s’imposen

En categoria cadet, la tripulació, amb molts canvis es va imposar un cop més a la final a Nàutic Móra d’Ebre, Rem Santa Cristina i Rem Badalona. En categoria juvenil, la tripulació masculina va tornar a demostrar que és l’equip més fort de la categoria, guanyant amb claredat la regata per davant de Natació Badalona i Rem Badalona. Finalment, l’equip femení, també es va imposar en la seva regata al Nàutic Flix.

Aquest proper diumenge 2 de setembre es disputarà a Cambrils la darrera de les set regates de la Lliga Catalana de Llagut, en el que s’acabaran de decidir les posicions finals de cada categoria, en la que el club cambrilenc té a l’abast obtenir un bon nombre títols.

Imatges de la regata disputada pels equips del Vent d'Estrop

 

Comenta aquest article