Informació general

Detencions

La Policia Local deté una persona amb 23,8 quilos de marihuana

Per Redacció

Imatge dels fardells de marihuana intervinguts per la Policia Local
Imatge dels fardells de marihuana intervinguts per la Policia Local | Cedida

La Policia Local va detenir, el passat diumenge a la tarda, una persona per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública. Es van localitzar 23 fardells amb un total de 23,800 kg de marihuana a l’interior de dos vehicles estacionats en un pàrquing públic del barri de la Pallissa, a prop de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí.

La intervenció policial es va succeir quan un agent fora de servei, que es trobava a la zona, va observar un home amb una actitud nerviosa i expectant que el va fer sospitar. Va avisar a la Policia Local que va localitzar l’individu que l’agent havia descrit. Davant les explicacions contradictòries de l’home, van escorcollar-lo i van trobar-li dues claus de vehicles. Localitzats els vehicles, des d’on es percebia una forta olor característica de substàncies prohibides com la marihuana, van obrir-los i hi van trobar els fardells amagats sota mantes.

Segons les primeres estimacions, les substàncies intervingudes i distribuïdes al consumidors podrien tenir un valor de més de 100.000 euros. El jutge que porta la causa n’ha decretat l’ingrés a presó provisional.

 

Comenta aquest article