Esports

Rem

Cinquena edició de les estades de rem dels Vent d'Estrop a Castro-Urdiales

Per Redacció

Vogadors cambrilencs a les aigües de Castro-Urdiales
Vogadors cambrilencs a les aigües de Castro-Urdiales | Cedida

Del 16 al 20 d’agost, durant l’aturada de la Lliga Catalana de Llagut, una trentena de membres dels Vent d’Estrop es van desplaçar fins a Castro-Urdiales (Cantàbria) per realitzar unes estades de Rem. Aquesta ha estat cinquena edició de les estades que estan adreçades a les categories inferiors del club (infantils, cadets i juvenils). Aquestes jornades es realitzen amb col·laboració del club amfitrió, l’A.N. Castro, que es fa càrrec de les despeses d’allotjament i manutenció de tots els participants.

Durant aquest quatre dies van estar acompanyats per entrenadors i monitors del club cambrilenc i entre les activitats realitzades van poder remar en batel i trainera, fer excursions per la costa biscaïna i càntabra (San Juan de Gaztelugatxe, Mundaka, Elantxobe, Zierbena i Santoña), anar a veure regates de traineres a Laredo i a Bilbao, i gaudir de l’ambient de rem que en general es viu a Castro-Urdiales. L’objectiu és donar a conèixer la tradició i la pràctica d’aquest esport al Cantàbric, fomentar la cohesió i la convivència entre les diferents categories així com fer visites a paratges de la costa cantàbrica.

Aquestes estades tenen caràcter bianual, de manera que s’alternen els anys que els Vent d’Estrop es desplacen a Castro-Urdiales, i els anys en que es desplaça el club càntabre a Cambrils.

Els vogadors cambrilencs van visitar San Juan de Gaztelugatxe, entre d'altres indrets del País Basc / foto: cedida

 

Comenta aquest article