Societat

Societat

El Casal Popular aconsegueix superar els 3.000 euros per condicionar el nou local

El 9 de juliol es va posar en marxa aquesta proposta a través del totSuma amb l'objectiu d'aconseguir els 3.000 euros

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la inauguració del primer local del Casal Popular, al carrer de la Verge del Camí, el gener de 2015
Imatge de la inauguració del primer local del Casal Popular, al carrer de la Verge del Camí, el gener de 2015 | Lluís Rovira i Barenys

El Casal Popular de Cambrils ha aconseguit l'objectiu de recaptar 3.000 euros a través de la Plataforma totSuma que serviran per a impulsar el nou local. El 9 de juliol es va posar en marxa aquesta proposta a través del totSuma amb l'objectiu d'aconseguir els 3.000 euros. Aquest passat dimecres 22 d'agost es tancava el termini havent-se aconseguit un total de 3.195 euros provinents d'una seixantena de sumadors.

El nou local es podria obrir aquest proper setembre

El Casal Popular començarà a condicionar el seu nou local situat al carrer del Doctor Frías, 12, aquest proper mes de setembre. La intenció és que aquest mateix mes de setembre, en una data encara per determinar, se'n pugui fer la inauguració. D'altra banda, el Casal Popular està preparant un sopar popular a la plaça del Setge per la propera Festa Major amb la intenció de donar a conèixer la proposta i recollir fons a través d'un servei de bar.

La primera etapa del Casal Popular de Cambrils es va iniciar al local del carrer de la Verge del Camí, 13, i va durar un any i mig. Es va posar en marxa el gener de 2015 i es va tancar l'1 de juliol de 2016, per les dificultats econòmiques que patia i que es van veure agreujades amb la fallida de la Caixa Rural. El Casal Popular s'ha mantingut latent i ha anat buscant un altre emplaçament i una nova oportunitat per a tornar-se a activar i desenvolupar les seves propostes.

Comenta aquest article