Informació general

DROGUES

Detinguts dos germans per presumpta distribució de substàncies estupefaents

El mateix dia de la detenció, el passat dia 16, es va tallar el trànsit durant unes quantes hores al carrer de Colom

Per Redacció

Dos germans de 41 i 52 anys van ser detinguts el dia 16 d'agost com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública
Dos germans de 41 i 52 anys van ser detinguts el dia 16 d'agost com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública | Cedida

Dos germans veïns de Cambrils van ser detinguts el passat dia 16 d'agost com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per la suposada distribució al detall de substàncies estupefaents. Els acusats, de 52 i 41 anys, van ser arrestats a la zona del carrer de Colom i voltants. Una setmana després d'aquests fets, s'ha fet pública aquesta actuació que va restringir l'actuació de vehicles al carrer de Colom -i voltants- durant unes quantes hores.

En aquest operatiu van participar Mossos d'Esquadra i la Policia Local. El detingut de 42 anys va ingressar a presó després de passar a disposició judicial pocs dies després de la seva detenció.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de juny quan els agents de policia van rebre informació sobre dos germans, residents en un pis de Cambrils, que utilitzaven un establiment com a centre de distribució d'estupefaents. Arran d'aquests fets, agents d'investigació i de la Unitat canina de Mossos, juntament amb la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat de la Policia Local de Cambrils, van realitzar el dijous 16 una entrada i perquisició, ordenada pel jutjat en funcions de guàrdia de Reus, en el domicili i local on s'emmagatzemava la droga.

45 grams d'heroïna i 10 grams de cocaïna

En l'escorcoll al domicili es van comissar 45 grams d'heroïna i 10 de grams de cocaïna en roca, 17 embolcalls d'heroïna i cocaïna preparats per a la seva distribució, una capsa amb marihuana, tres bàscules de precisió, 530 euros en efectiu, 3 telèfons mòbils, un ordinador portàtil i 8 bicicletes. És per això que es van detenir els dos germans com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta per tal d'esbrinar la procedència del material intervingut.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat dia 20 al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar l'ingrés a presó de l'home de 41 anys i la llibertat amb càrrecs pel de 52.

Comenta aquest article