Esports

JUDO

La 10ª edició de l'Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils bat rècord de participació

Per Redacció

Craig Fallon impartint classe aquest passat dilluns al matí a l'Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils
Craig Fallon impartint classe aquest passat dilluns al matí a l'Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Un any més, sent aquesta la desena edició, l'Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils, que es va portar a terme al Palau Municipal d'Esports del 16 al 20 d'agost, va ser tot un èxit i va superar les expectatives  amb la participació de més de 350 esportistes vingudes de tot el territori català, espanyol i de tota Europa.

Durant els cinc dies que ha durat l'Stage s'han fet, cada dia, sessions tècniques i sessions de combat durant el matí i durant la tarda. La novetat d'enguany és que ha intervingut un professor nou a l'stage cambrilenc: Craig Fallon, campió del món l'any 2005 i medallista europeu. També ha participat el mestre Frances Darcel Yandzi, medalla de bronze al campionat del món del 2003 i entrenador de la selecció francesa, i Winston Gordon, judoka Anglès participant a les olimpíades de Londres i també medallista europeu.
 
Tots aquests mestres i el curs han estat dirigits pel prestigiós mestre japonès Go Tsunoda, mestre de prestigi europeu per la seva metodologia d'ensenyament del judo i, actualment, entrenador de l'equip nacional de judo portuguès.

Els responsables del club de Judo Dojo Cambrils, organitzadors de l'Stage juntament amb l'Ajuntament de Cambrils, consideren que aquest Stage que es fa a Cambrils s' està convertint en un dels millors camps d'entrenament de judo que es fan per la seva qualitat i prestigi que està agafant tant a nivell nacional com internacional.
L'Stage es va celebrar del passat 16 al 20 d'agost al Pavelló Municipal de Cambrils | Foto: Lluís Rovira i Barenys
Aquest Stage s'està consolidant com una cita de prestigi tant a nivell nacional com internacional | Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

 

Comenta aquest article