Societat

Castells

Actuacions dels Xiquets de Cambrils a Riudoms i a Siurana en un mateix cap de setmana

Per Alejandro Balaguer

Els Xiquets van actuar a Riudoms i a Siurana el cap de setmana passat
Els Xiquets van actuar a Riudoms i a Siurana el cap de setmana passat | Cedida

Els Xiquets de Cambrils van tenir una doble cita el passat cap de setmana. En primer lloc, el dissabte 11 d'agost, van actuar a Riudoms en motiu de la Fira de l'Avellana juntament amb els Xiquets de Reus. Els de camisa bordeus van descarregar el 3 de 6, el 2 de 6, el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure la diada amb un pilar de 4. Per altra banda, els Xiquets de Reus van assolir el 4 de 7 amb l'agulla, el 3 de 7 i el 4 de 7 i van tancar la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.
L'endemà, diumenge 12 d'agost, els Xiquets van actuar a la diada de la Festa Major de Siurana juntament amb els Brivalls de Cornudella. Els cambrilencs van repetir l'actuació de Riudoms descarregant el 3 de 6, el 2 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla. A la ronda de pilars van afegir el pilar de 4 per sota i van tancar la diada amb un pilar de 4. Per altra banda, els Brivalls de Cornudella van descarregar el 3 de 7, el 3 de 6 amb l'agulla i el 4 de 6 i a la ronda de pilars van assolir el pilar de 5 i un pilar de 4. Al finalitzar l'actuació van realitzar una prova de 3 de 7 amb l'agulla.

Properes actuacions i assajos

Les properes actuacions pels Xiquets de Cambrils seran a Cambrils en motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. El divendres 31 d'agost a les 20 hores actuaran al Pregó de Festa Major a la plaça de l'Ajuntament juntament amb les altres entitats festives. El diumenge 2 de setembre a les 18 hores es celebrarà la diada castellera de la Festa Major a la plaça de la Vila on els cambrilencs actuaran juntament amb els Xiquets de Reus i la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès. Finalment, el dissabte 8 de setembre actuaran a la cercavila de les entitats festives a les 19 hores a la plaça de la Vila.
Per tal de preparar aquestes actuacions amb les màximes garanties, els Xiquets de Cambrils recorden que assagen els dimecres a les 20.30 hores i els divendres a les 22 hores al Centre Cultural. També han convocat un assaig especial el diumenge 26 d'agost a les 12.30 hores a la plaça de la Vila.

 

 

Comenta aquest article