Cultura

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Obertes les inscripcions del 28è Premi Vila de Cambrils de fotografia

Per Redacció

Es poden enviar les fotografies per participar al Concurs fins el proper 19 d'octubre
Es poden enviar les fotografies per participar al Concurs fins el proper 19 d'octubre | Cedida

Ja es pot participar al 28è Premi Vila de Cambrils, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica Cambrils. Hi poden participar fotògrafs de tot el món, amb l'excepció d'aquelles persones que tinguin algun tipus de relació amb els membres del jurat del certamen. La participació és en format digital i a través del web de l'associació fins el proper 19 d'octubre.

Hi ha diverses categories: la lliure en monocrom, la lliure en color, el retrat en monocrom o en color i els viatges també en monocrom o en color. Es poden presentar fins a quatre obres per secció, tot i que no es pot aportar una mateixa fotografia en dues seccions diferents. En tot cas, s'han de pagar els drets d'inscripció. Els premis són medalles i 1.000 euros i una insígnia per al millor autor del Saló. Un mateix autor només podrà rebre un únic premi.

El Jurat es reunirà del 26 al 28 d'octubre i la notificació de la decisió serà per via electrònica el 10 de novembre. L'acte d'entrega de premis i d'inauguració de l'exposició serà públic el 15 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cambrils. L'exposició podrà visitar-se fins el 28 de gener del 2019.

Es poden consultar les bases del premi clicant aquí o dirigint-se al mail premiVC@afCambrils.com.

Comenta aquest article