Esports

NATACIÓ

Tres medalles pel Cambrils Club Natació a la XXVI Clàssica de natació entre Peníscola i Benicarló

Per Redacció

Cinc nedadors del Cambrils CN van participar en l'etapa PLUS del Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes, disputada a Castelló el cap de setmana passat
Cinc nedadors del Cambrils CN van participar en l'etapa PLUS del Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes, disputada a Castelló el cap de setmana passat | Cedida

Tres nedadores -Cristina Vallespí, Vicky Font i Núria Coronado- i dos nedadors -Joan Carles Adell i Joan Baiges-, del Cambrils Club Natació, es van desplaçar a Peníscola i a Benicarló, el passat diumenge 12 d'agost, per participar en una etapa especial, anomenada PLUS, de la Copa d’Espanya d’aigües obertes. Hi van participar uns 270 esportistes de tot l'Estat. Es tractava d’una travessia “plus” perquè era una de les dues -juntament amb la de Sevilla- a què es veien obligats a participar per poder disputar la Copa esmentada.

Tots cinc nedadors van participar en la prova de 3 quilòmetres. Vallespí i Font van participar en la categoria de màsters 45 + -la qual inclou nedadores nascudes entre els anys 1969 i 1973-. Els bons temps que van assolir en aquesta prova (45:59 Vallespí i 46:11 Font); els van permetre obtenir la segona i tercera posició, respectivament. Per la seva part, Coronado va participar en la categoria infantil, atès que va néixer l’any 2003, aconseguint un temps de 45:05, que li va atorgar un 5è lloc en la categoria.

Pel que fa als nois, tots dos van participar en la categoria màster 50 +. Adell va aconseguir la 1a posició amb un temps de 41:09 i Baiges va quedar 6è de la categoria, amb un temps de 53:45.

Cal recordar que la II Doble Milla de Cambrils, que es va dur a terme el passat 15 de juliol a la Platja del Regueral, també formava part d’aquest circuit de la Copa d’Espanya: ja se n’han realitzat una desena i en resten cinc més per finalitzar.

Vallespí i Font, nedadores cambrilenques, van assolir la plata i el bronze, respectivament | Foto: Cedida
L'etapa s'anomena PLUS perquè és obligatòria disputar-la per disputar la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes
Adell, del Cambrils CN, va quedar en primera posició dins la seva categoria | Foto: Cedida

 

Comenta aquest article