Societat

Festes

Ja es pot fer la comanda per a les samarretes dels vileros i la dels mariners

Per Lluís Rovira i Barenys

Les samarretes amb la inscripció "Sóc Vilero" o "Sóc Vilera" es van poder veure, per primera vegada, a la Pujada de la Galera de l'any passat
Les samarretes amb la inscripció "Sóc Vilero" o "Sóc Vilera" es van poder veure, per primera vegada, a la Pujada de la Galera de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

El sector vilero i el sector mariner ja tenen a punt les seves samarretes per a lluir els dies de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Els dissenys de les samarretes es mantenen en secret, en el cas dels mariners, però ja es poden fer les comandes respectives. A la Vila, la samarreta s'ha d'encomanar a la Drogueria Recasens, a la plaça de la Vila, i hi ha com a termini el proper divendres 17 d'agost. El preu de la samarreta és de 10 euros que s'han de lliurar en el moment de la comanda. La recollida es farà a la plaça de la Vila els dies 29 i 30 d'agost, de 18h a les 20,30h.

Pel que fa a la Platja, la samarreta s'ha d'encomanar a la Merceria Borràs, al carrer Roger de Llúria i hi ha de temps fins aquest proper dissabte 18 d'agost. També es podrà fer la comanda el diumenge 19 d'agost al Casal (La Teca) de les 11,30h a les 13,30h. Les samarretes es lliuraran els dies 29 i 30 d'agost al Casal (La Teca), de les 19 a les 21h.

L'espurna d'aquesta revifalla entre vileros i mariners es va encendre l'any passat quan des de la Vila es van fer unes samarretes en les que es mostrava la falç de la plaça del Setge amb la inscripció "Sóc Vileru" o bé "Sóc Vilera". Des de llavors va quedar pendent que els de la Platja fessin també la seva samarreta i d'aquesta manera promoure i recuperar aquesta idiosincràsia cambrilenca amb esperit constructiu. Cal dir que la samarreta de la Vila d'enguany és diferent de la que va sortir l'any passat. D'altra banda, cal apuntar que una de les novetats dels actes de la Festa Major d'enguany és el Ball Parlat de Vileros i Mariners que es farà a la plaça de la Vila el dia 8 de setembre a les 18h.

Comenta aquest article