Cultura

BIENNAL D'ART CONTEMPORANI GASTRONÒMIC

Obert el termini per presentar les sol·licituds per participar a la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic

Per Redacció

Les obres que es presentin han de ser de temàtica relacionada amb la gastronomia
Les obres que es presentin han de ser de temàtica relacionada amb la gastronomia | Cedida

Fins el proper 14 de setembre es podran presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) per participar a la 3ª Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Es tracta d'un concurs dotat amb un primer premi de 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros per les millors obres de temàtica relacionada amb la gastronomia. Tant la tècnica com el procediment poden ser lliures, però ha de ser una obra original, signada i inèdita, que no hagi estat mai exposada ni premiada.

Per participar-hi, s'ha de ser major d'edat i no es pot haver guanyat el premi de la biennal durant els dos últims certàmens.

D'entre totes les sol·licituds que es presentin, se seleccionaran, a partir del 28 de setembre, les obres que efectivament participaran en la Biennal. Amb les obres seleccionades se celebrarà una exposició en els diferents espais expositius del municipi -Sala Àgora, Sala Àmbits i Espai El Pati- des del 25 de novembre del 2018 a l'1 de febrer de 2019. També es confeccionarà un catàleg amb les obres seleccionades.

Es poden consultar amb detall les bases de la Biennal aquí.

Comenta aquest article