Informació general

Atemptat

Ni el rei ni el president espanyol seran a l'acte commemoratiu del 18-A a Cambrils

S'espera que hi siguin el president de la Generalitat, Quin Torra, així com diferents consellers i les autoritats locals i territorials

Per Lluís Rovira i Barenys

El Memorial de la Pau s'ha ubicat al lloc de l'atemptat i es descobrirà aquest proper dissabte
El Memorial de la Pau s'ha ubicat al lloc de l'atemptat i es descobrirà aquest proper dissabte | Lluís Rovira i Barenys

Ni el rei Felip VI ni el president del Gobierno Pedro Sánchez seran presents a Cambrils, aquest proper dissabte, a l'acte commemoratiu del primer aniversari de l'atac jihadista. Tant el rei com el president del Gobierno seran presents a l'acte de Barcelona, el proper divendres, però no a Cambrils, tal com es després de les seves agendes públiques que es van conèixer aquest passat divendres. La persona que ocuparà la representació del Gobierno espanyol a l'acte serà la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet. D'altra banda, s'espera que sí que hi siguin el president de la Generalitat, Quin Torra, així com diferents consellers i les autoritats locals i territorials.

L'acte commemoratiu es farà aquest proper dissabte 18 d'agost a partir de 2/4 d'11 del matí a la vorera de davant del Club Nàutic, lloc on es va produir l'atemptat. En aquest acte es descobrirà el Memorial de la Pau, que ja està instal·lat en aquesta vorera i aquesta acció anirà acompanyada de parlaments de les autoritats, la interpretació de dues peces musicals i l'ofrena que faran les autoritats i els representants dels diferents organismes que van tenir un paper destacat en els moments posteriors a aquell atemptat.

Comenta aquest article