Cultura

La Nit d'Artistes amb més espectacles que mai ja escalfa motors

Per Patrícia Muñoz

Imatge de la nit d'Artistes de l'edició de fa dos anys
Imatge de la nit d'Artistes de l'edició de fa dos anys | Jordi Moreno

Dissabte vinent, dia 18, tindrà lloc la 26ª edició de la Nit d'Artistes de Cambrils al Parc del Pinaret. L'any passat no es va poder celebrar perquè, en conseqüència de l'atemptat viscut el 18-A, es van anul·lar les activitats previstes aquell cap de setmana -i la pluja va esguerrar el segon intent de dur a terme la NAC uns dies després-. Així doncs, Pere Martí, president de la NAC, ha explicat a revistacambrils.cat que "tenen moltes ganes" de l'edició d'enguany. Hi haurà un total de 19 espectacles: música, màgia, dansa i humor. Molts dels artistes repeteixen.

Una novetat que destaca enguany són dos espectacles d'hipnosi i neutralisme. Des de l'organització de la NAC apunten que "estan intrigats" per veure què faran. També hi haurà un projector darrere l'escenari -es tenia pensat col·locar-lo en la ja mencionada edició suspesa-. La NAC és gratuïta i hi haurà servei de bar i entrepans.

Festa infantil

La NAC es completa amb la tarda infantil, que serà dijous dia 16 d'agost. De la mà de la companyia Festa i Fusta, primer, a les 16.30h al Passeig Albert, hi haurà una festa de l'escuma. Després, a les 18h, es duran a terme jocs tradicionals a la plaça de la Vila. Martí detalla que l'objectiu és apropar les arts escèniques a la canalla. És una activitat que, tot i durar 3 hores, és molt dinàmica i participativa. "Els pares ens ho agraeixen molt perquè així no juguen a la tauleta", concloïa Martí.

 

Comenta aquest article