Informació general, Cultura

Biblioteca

La Biblioteca Municipal tanca per obres de millora l'última setmana d'agost

Per Redacció

Imatge del taller "La Sirena de la Font" que es va fer el passat 13 de juliol i que es tornarà a oferir demà
Imatge del taller "La Sirena de la Font" que es va fer el passat 13 de juliol i que es tornarà a oferir demà | Cedida

La Biblioteca Municipal tancarà del 27 d’agost a l’1 de setembre per la realització d’obres de millora de l’equipament. Les obres permetran un millor aïllament acústic de la zona infantil i l’automatització de la porta interna que facilitarà l’accés a la biblioteca. Del 3 al 7 de setembre la biblioteca continuarà obrint en horari d’estiu (de dilluns a divendres de 9 a 14:30 hores), el dia 10 de setembre restarà tancada i a partir del dimecres 12 de setembre iniciarà l’horari d’hivern (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores).

Durant la temporada d’estiuenca la Biblioteca està portant a terme noves propostes com els trenca-closques en família o els tallers d’Ans Educació, a més dels habituals lots sorpresa per gaudir durant les vacances.

La propera activitat programada és el taller “La Sirena de la Font” dirigit a infants de 4 a 8 anys, que aquest divendres 10 d’agost a les 12 hores donarà a conèixer el patrimoni urbanístic i cultural de Cambrils a través de contes i rondalles.

Comenta aquest article