Informació general

Concentració

Rodabike Cambrils convoca una concentració, diumenge, sota el lema «No volem més morts a les carreteres»

Per Redacció

Imatge del carril bici que es va senyalització a un tram de l'antiga N-340, al terme cambrilenc
Imatge del carril bici que es va senyalització a un tram de l'antiga N-340, al terme cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

El passat diumenge al matí, un conductor de 18 anys –veí de Reus– va atropellar mortalment dos ciclistes d'entre 55 i 60 anys –veïns de Riudoms– a la T-310 al terme municipal de Montbrió del Camp. El conductor va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra per dos delictes d'homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de les substàncies estupefaents i conducció temerària. Segons les primeres informacions, el cotxe hauria envaït el carril de sentit contrari a la T-310 i envestit frontalment un grup de quatre ciclistes. Dos d'ells van perdre la vida a l'acte.

Arrel d'aquest tràgic accident, la botiga Rodabike Cambrils ha convocat una concentració per aquest proper diumenge 12 d'agost, a les 10 hores, sota el lema "No volem més morts a les carreteres". La trobada serà a la rotonda de l'antiga N-340 situada davant de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí. Amb aquesta acció es vol reclamar un canvi en el codi penal, una millora de les carreteres i en l'educació vial.

 

 

Comenta aquest article