Esports

Futbol

El CF Reus, campió del torneig solidari de futbol

El torneig va enfrontar els dos equips del Reus i el Cambrils Unió, aquest passat dissabte a la tarda

Per Redacció

El torneig solidari va enfrontar el CF Reus, el Reus B Cambrils i el Cambrils Unió
El torneig solidari va enfrontar el CF Reus, el Reus B Cambrils i el Cambrils Unió | Lluís Rovira i Barenys

Aquest passat dissabte a la tarda se celebrava el triangular solidari que va enfrontar els CF Reus de la Segona Divisió, el Reus B Cambrils, de la Tercera Divisió i el Cambrils Unió, de la Primera Catalana. Sota una intensa calor, els equips es van enfrontar en partits de 45 minuts de durada i fent una aturada entremig per a refrescar-se i hidratar-se. El torneig va servir per a fer proves en tots tres equips. Pel que fa al Reus B Cambrils i al Cambrils Unió, les plantilles encara no estan tancades del tot. La competició de Segona A i de Tercera començarà el cap de setmana del 18 i 19 d'agost. Pel que fa a la Primera Catalana no ho farà fins el primer cap de setmana de setembre i el Cambrils Unió disposa de més dies per tancar definitivament la seva plantilla.

El CF Reus, campió del torneig

El CF Reus va ser el campió del torneig ja que va guanyar als altres dos equips participants pel resultat de 2 a 0 en els dos casos. El primer partit de la tarda el van disputar el Cambrils Unió i el Reus B Cambrils. El partit va ser força igualat i es va resoldre amb un únic gol marcat pel jugador del Cambrils Unió Nico, amb el llançament directe de falta.

El segon partit el van disputar el Cambrils Unió i el CF Reus. Els reusencs van ser els clars dominadors i van marcar l'1 a 0, a càrrec d'Ernest Forgas, i el 2 a 0, gairebé a la següent jugada, a càrrec de Shaq Moore. En el darrer partit, que enfrontava als dos equips del Reus, els gols els van posar Fran Carbia i Linares. D'altra banda, el torneig tenia com a causa solidària recollir diners per a la Creu Roja.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades