Cultura

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRILS

Juanes i el seu pop rock transporten el Parc del Pinaret a Colòmbia

Per Patrícia Muñoz

Juanes va mostrar a un públic entregat els seus ritmes folklòrics colombians amb influència del pop rock
Juanes va mostrar a un públic entregat els seus ritmes folklòrics colombians amb influència del pop rock | Patricia Muñoz

Banderes colombianes a primera fila i tot un reguitzell de fans, mentre esperaven que Juanes aparegués a l'escenari, el cridaven a ple pulmó. Després, un vídeo a la pantalla de l'escenari amb tocs espacials donava el tret de sortida al concert de Juanes d'ahir, diumenge.  

L'artista de Medellín va presentar Amarte Tour. El show va començar amb temes del seu repertori més clàssic: el concert el va encetar A Dios le pido. Va continuar amb Fuego, un dels temes del seu darrer disc, "Mis planes son amarte". Durant tot l'espectable, Juanes va combinar les seves cançons més noves, com ara Hermosa ingrata, del ja mencionat àlbum, amb cançons que fa més d'una dècada que sonen, com ara Es por ti.

El públic, molt entregat, va gaudir dels ritmes folklòrics colombians amb influències rock i pop. Amb la seva guitarra penjada, Juanes va dedicar mostres d'afecte als seus fans cambrilencs."Cambrils, os amo", repetia l'artista.

Juanes és un dels principals artistes de rock en espanyol al món i ha guanyat nombrosos Grammy i Grammy Latino. Amb la seva actuació, finalitzava el segon cap de setmana del Fesitval Internacional de Música de Cambrils, que seguirà aquest dijous vinent amb Sweet California, seguirà divendres amb La Pegatina i clourà diumenge amb Bunbury. 

Comenta aquest article