Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils celebraran el 25è aniversari de la fundació i el 5è de la refundació

Per Redacció

Foto de grup dels Xiquets de Cambrils per la diada castellera de Sant Pere, el passat 1 de juliol
Foto de grup dels Xiquets de Cambrils per la diada castellera de Sant Pere, el passat 1 de juliol | Lluís Rovira i Barenys

Els Xiquets de Cambrils celebren aquest any el 25è aniversari de la fundació i el 5è aniversari de la seva refundació. En motiu d'aquesta efemèride han organitzat una sèrie d'actes pel diumenge 26 d'agost. En primer lloc, celebraran un assaig especial a les 12.30 hores a la plaça de la Vila per tal de preparar la diada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Un cop finalitzat, a les 13.30 hores, haurà un vermut electrònic al bar La Riera situat al passeig Albert. A continuació, a les 14 hores, organitzaran un dinar per celebrar l'aniversari. Després, a les 16 hores, haurà un lliurament d'obsequis per tots els caps de colla i presidents que ha tingut la colla. Finalment, a partir de les 17 hores, hauran jocs per la canalla i per adults acompanyats de música.

Un dinar obert a tots els castellers i ex-castellers

L'acte central de la jornada serà el dinar commemoratiu de l'aniversari. Des dels Xiquets de Cambrils s'ha volgut remarcar que és un dinar obert a totes les persones que tenen o han tingut alguna relació amb la colla, tant a l'antiga etapa com des de la refundació. En aquest sentit volen posar en valor el fet que totes les persones que han format part de la colla es retrobin i tornin a la colla per un dia.

Els tiquets pel dinar es poden adquirir des de l'1 d'agost als següents establiments: Perruqueria Camí (Av. Independència, 3), Centre Cultural (Carrer Sant Plàcid, 18-20 i en horari d'assaig: dimecres de les 20.30 a les 22 hores i divendres de les 22 a les 00 hores) i Merceria Llenceria Borràs (Carrer Roger de Llúria, 23). El preu del tiquet és de 6 euros.

Comenta aquest article