Esports

Futbol

Renovació a les files del Cambrils Unió davant la seva estrena a la Primera Catalana

A la banqueta de l'equip continua Gabri Amores que afronta la seva quarta temporada amb el Cambrils Unió

Per Ferran Tuset

Imatge del primer entrenament de la temporada, aquest passat dijous
Imatge del primer entrenament de la temporada, aquest passat dijous | Ferran Tuset

El Cambrils Unió es va posar en marxa, el dijous de la setmana passada, amb la intenció de posar-se a punt davant una exigent temporada en la que debuta a la Primera Catalana. L'equip estarà dirigit, un any més, per Gabri Amores, que afrontarà la quarta temporada a la banqueta de l'equip cambrilenc. Pel que fa a la plantilla hi ha hagut una important renovació hi són baixes respecte l'equip de l'any passat els jugadors Jusi, Cristian i Samu, que jugaran al Perelló; Dani Saez, al Camarles; Gito, al Vila-seca; Batista, al Valls i David Llobet, a la Gramenet. També han estat baixes i sense que es conegui si han fitxat per algun altre equip els jugadors Hector Torres, Miki, Tini, Robert i Fran.

Pel que fa als nous fitxatges cal apuntar Marc Benito i Sergi Fuentes, que provenen del Reddis; Oscar Torre, que prové del Reus B Cambrils; així com els juvenils Òscar Morell, Nacho Pajuelo, Arnau Cardona, Ramon Lladó i Enric Salas. La llista d'incorporacions no està tancada. Continuen de l'anterior temporada els jugadors Nico, Josu, Jorge Granado, Erik, Sori, Canaldas, Iván, Uri i Franco.

La pretemporada

El Cambrils Unió disputarà el seu primer partit de pretemporada demà i ho farà davant el Nàstic de la categoria Juvenil Nacional, al seu camp. Aquest proper dissabte 4 d'agost disputarà el Triangular Solidari a favor de la Creu Roja, juntament amb el Reus Deportiu i el Reus B Cambrils. D'altra banda, el Cambrils Unió iniciarà la lliga al camp de la Rapitenca el proper 2 de setembre. Precisament la Rapitenca i el Cambrils Unió són els dos únics equips de la demarcació de Tarragona a la Primera Catalana. El primer partit a casa el disputarà el dissabte 8 de setembre i ho farà davant el Mollerussa.

Comenta aquest article