Esports

Trial

Cambrils acull una prova de la Copa Tarragona de BikeTrial 2018

Per Redacció

La competició es va disputar a diferents punts del passeig de les Palmeres i també a tocar de la riera d'Alforja
La competició es va disputar a diferents punts del passeig de les Palmeres i també a tocar de la riera d'Alforja | Berta Ruiz

El passat diumenge es va disputar a Cambrils la segona prova de la Copa Tarragona de BikeTrial 2018, per segon any consecutiu. Organitzada per Bikepark Bauhaus Torredembarra i l'Ajuntament de Cambrils, la competició es va disputar a diferents circuits que es van muntar al llarg del passeig de les Palmeres i a un lateral de la riera d'Alforja. Aquesta edició va comptar amb un important nombre de participants arribats d'arreu de Catalunya, però també de la Comunitat Valenciana, l'Aragó, Andorra i fins i tot el País Basc.

En la categoria Open Blanc el guanyador va ser Pablo Marin de Benicàssim, empatat amb el segon Axel Méndez del club organitzador Bikepark Bauhaus Torredembarra –que va realitzar una fantàstica cursa en nivell superior– i en tercera va quedar Biel Verdaguer amb 22 punts.
En la categoria Open Blau, Alvaro Gimenez de Vitoria va ser el guanyador, seguit del seu compatriota Beñat Segurola a 4 punts de distància, i tercer Javi Palma amb 28 punts.

En la categoria dels més petits –els benjamins–, Efren Lara de Castelló va guanyar amb 4 punts, segon va ser Aleix Gausset amb 8 i tercer Lluc Roa amb 11.
En principiants Paula Cuesta va guanyar amb 4 punts, seguida de Pol Alcantara del Bikepark Bauhaus Torredembarra amb 25 i Bruno Moreno amb 29.
En alevins, Theo Fernandez de València es va endur el triomf, seguit de Ferran Serra i Unai Marcos.

En R3 (verds) va guanyar Alba Riera de Vic, de l'escola Level amb només 11 punts, pels 14 d'Arnau blancafort i 18 de Joan Fusalba. En R2 (taronja) Conrad Navarro del Bikenbici amb 21 punts, per 31 de Jordi Tulleuda, i 35 d'Hugo Ordaz.
I en R1 –la màxima categoria de la Copa Tarragona de Trial–, el guanyador amb diferència va ser Martí Riera del club Level, amb 9 punts, seguit per Ot Sierra amb 35 i David Romero del Bikepark Bauhaus Torredembarra amb 41. Per consultar totes les classificacions es pot accedir a aquest enllaç.

La propera prova de la Copa Tarragona de Biketrial serà el 9 de setembre al Vendrell.

Comenta aquest article