Esports

PATINATGE ARTÍSTIC

Una medalla de bronze pel Club Patí Cambrils al Campionat de Catalunya

Per Patrícia Muñoz

D'esquerra a dreta: Joan Cañellas, Judith Vicente, Maria Rius i Joan Jardí
D'esquerra a dreta: Joan Cañellas, Judith Vicente, Maria Rius i Joan Jardí | Cedida

El passat cap de setmana, divendres 20 i dissabte 21 de juliol, va disputar-se a Igualada el Campionat de Catalunya de patinatge artístic de les categories benjamí, aleví i infantil. El Club Patí Cambrils va comptar amb representació en les categories aleví i infantil: d'una banda, Joan Jardí i, de l'altra, Joan Cañellas i Maria Rius. 

Dins la categoria aleví masculí, Joan Jardí va quedar en tercera posició. Tot i que en el programa curt de divendres va quedar segon, dissabte, en el programa llarg, va descendir fins la medalla de bronze. Dins la categoria infantil masculí, Joan Cañellas va assolir la sisena posició final, tot i haver assolit una cinquena plaça provisional en el programa del dia anterior. D'altra banda, però, dins la categoria infantil femení, Maria Rius va protagonitzar una gran remuntada: si bé divendres va executar un programa curt amb diversos errors que la va situar en 22ª posició, en el programa llarg de dissabte va realitzar una bona actuació que la va fer escalar fins la 16ª posició final. 

L'únic classificat per al Campionat d'Espanya és, doncs, Joan Jardí. El certamen esportiu tindrà lloc a Santander el proper mes d'octubre. 

Comenta aquest article