Cultura

CONCERT

Emocions i talent en el concert del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí

Per Patrícia Muñoz

El pianista i compositor Albert Guinovart va ser un dels protagonistes del concert commemoratiu del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí
El pianista i compositor Albert Guinovart va ser un dels protagonistes del concert commemoratiu del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí | Patricia Muñoz

Un dels actes commemoratius de l'efemèride de la Coral Verge del Camí va tenir lloc aquest dissabte, 21 de juliol, a la Cripta de l'Ermita. Es tracta de l'estrena del concert Guinovart & CVC, que no va deixar pas el públic indiferent: van acomiadar els intèrprets entre crits d'elogi i aplaudiments. En el passi de les 19h -perquè n'hi va haver un altre a les 22h- l'aclamació va ser tal que, després de les reverències finals i els comiats, van sonar altra vegada dos dels temes més aplaudits: Per què he plorat i l'Himne dels Pirates, ambdues del musical Mar i Cel, de Dagoll Dagom.

Un dels protagonistes del concert va ser l'obra i interpretació del pianista Albert Guinovart.Van sonar les seves obres de més èxit -com ara de l'obra de teatre musical Flor de Nit, la música de la qual és de Guinovart-, cançons del repertori tradicional català harmonitzades pel mateix músic i peces de Mar i Cel Scaramouche. 

Els altres protagonistes -a banda, evidentment, de la pròpia Coral- van ser els solistes Ana San Martín i Toni Viñals, que van delectar els assistents amb la seva veu i la seva interpretació. Tot sota la direcció de Núria Ortoneda. 

El concert també es va fer diumenge, dia 22, al Castell-Monestir d'Escornalbou, dins del programa "Música als Monuments" del Departament de Cultura de la Generalitat i Diputació de Tarragona.

Els solistes Ana San Martín i Toni Viñas van rebre nombrosos aplaudiments per les seves interpretacions
La Cripta de l'Ermita era plena a vessar en el primer passi de l'estrena del concert Guinovart & CVC

 

Comenta aquest article