Societat

Castells

Diada castellera de la festa de la Mare de Déu del Carme amb els Xiquets de Cambrils i els Castellers de Gavà

Per Alejandro Balaguer

Imatge de la diada castellera a la plaça de l'església de Sant Pere, el passat diumenge
Imatge de la diada castellera a la plaça de l'església de Sant Pere, el passat diumenge | Cedida

El passat diumenge 15 de juliol es va celebrar la diada castellera de les festes de la Mare de Déu del Carme a la plaça de l'església de Sant Pere. L'actuació va comptar amb la presència dels Xiquets de Cambrils i els Castellers de Gavà. Els de la camisa bordeus van iniciar la diada amb un intent de pilar de 4. A continuació, van descarregar el 3 de 6 i el 2 de 6. Finalment, a tercera ronda, van completar el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure la diada amb un pilar de 4.

Per altra banda, els Castellers de Gavà van començar la diada amb un pilar de 4. A continuació van descarregar el 3 de 6, el 3 de 6 amb l'agulla i el pilar de 4 per sota. Van finalitzar la diada amb un pilar de 4.

Els Xiquets de Cambrils realitzaran dues setmanes de vacances i tornaran als assajos el dimecres 1 d'agost a les 20.30 hores al Centre Cultural. Les properes actuacions pels cambrilencs seran el dissabte 11 d'agost a les 18 hores a Riudoms juntament amb els Xiquets de Reus i el diumenge 12 d'agost a les 18 hores a Siurana juntament amb els Brivalls de Cornudella.

Comenta aquest article