Esports

PATINATGE ARTÍSTIC

Bon paper del CP Cambrils al 2n Trofeu d'Iniciació dels nivells C i B

Per Patrícia Muñoz

D'esquerra a dreta, Judit Fortuny, Judith Vicente (entrenadora) i Alma Minguez
D'esquerra a dreta, Judit Fortuny, Judith Vicente (entrenadora) i Alma Minguez | Cedida

Aquest passat cap de setmana, dies 14 i 15 de juliol, va tenir lloc a Salou el 2n Trofeu d'Iniciació dels nivells B i C. El CP Cambrils va estar representat per quatre patinadores.

Dins del nivell C de 8-9 anys, Alma Minguez va quedar en cinquena posició. En el mateix nivell però de 10-11 anys, Judit Fortuny va quedar a les portes del podi, assolint una quarta plaça. En el nivell B de 10 anys, Raquel Cabau va quedar en desena posició. També en el nivell B, però d'11 anys, Marina Pouget va quedar quarta.

D'altra banda, tres patinadors cambrilencs tenen els ulls posats en el proper cap de setmana -dies 21 i 22 de juliol-. Es disputarà, a Igualada, el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil. Joan Jardí participarà en la categoria Aleví masculí, Joan Cañellas Infantil masculí i Maria Rius en la Infantil femení, tots tres en la modalitat de lliure. En funció dels resultats que obtinguin, opten a classificar-se per al Campionat d'Espanya, que tindrà lloc del 28 al 20 d'octubre a Santander.

Marina Pouget, a l'esquerra, i Raquel Cabau, a la dreta

 

Comenta aquest article