Informació general

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRILS

Cancel·lats els concerts de Pastora Soler i d'Al McKay del FIMC

La promotora assegura que es deu a "motius tècnics" i que ja estan procedint amb la devolució dels diners a les persones que havien comprat entrades per aquests concerts

Per Patrícia Muñoz

Els concerts de Pastora Soler i d'Al McKay han estat cancel·lats "per motius tècnics"
Els concerts de Pastora Soler i d'Al McKay han estat cancel·lats "per motius tècnics" | Cedida

Els concerts de Pastora Soler i d'Al McKay, el guitarrista d'Earth, Wind & Fire, han estat cancel·lats "per motius tècnics", tal i com ha explicat la promotora del Festival Internacional de Música -Concert Studio- a revistacambrils.cat. "Per motius tècnics d'organització, motius interns, divendres vam tenir la idea clara que s'havia de començar a comunicar la cancel·lació d'aquests dos concerts", assegura la promotora. També han explicat que s'estan posant en contacte amb la gent que ha comprat les entrades per tal de procedir amb la devolució dels diners. 

Amb aquestes dues cancel·lacions, el Festival començarà el dissabte 28 de juliol –dos dies més tard del previst– amb Kase-O i seguirà amb Hijo de la Luna, el tribut a Mecano, l'endemà, el diumenge 29 de juliol. 

La cartellera es completa amb el concert de Jorge Dexler el dijous 2 d'agost, amb Miguel Poveda l'endemà, dia 3, David Bisbal dissabte 4 i Juanes diumenge 5. La següent setmana, hi haurà els concerts de Sweet California dijous 9 i La Pegatina el divendres 10. Enrique Bunbury tancarà la 44ª edició del FIMC el diumenge 12 d'agost.

Comenta aquest article