Societat

Benestar Social

L'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Dorada presenta el seu nou vehicle adaptat

Per Redacció

El nou vehicle adaptat va presentar-se dijous passat al centre de dia Les Orenetes
El nou vehicle adaptat va presentar-se dijous passat al centre de dia Les Orenetes | Cedida

L’Associació de Familiars d’Alzheimer Costa Dorada compta amb un nou vehicle adaptat per desplaçar les persones usuàries des dels seus domicilis al centre de dia Les Orenetes -ubicat a la Casa Sant Josep de la Salle-. El vehicle va ser presentat dijous passat en un acte celebrat al mateix centre de dia. D'aquesta manera, es resol una de les necessitats més importants de l'Associació: disposar d'un mitjà de transport per als usuaris.

El nou vehicle, dotat de 9 places i rampa automàtica, es destinarà tant a les persones sòcies com a aquelles que vénen a estiuejar a Cambrils o municipis propers i vulguin fer ús del centre. L’adquisició del transport adaptat ha estat possible gràcies a l’ajuda dels patrocinadors, empreses de la Costa Daurada i les administracions locals, de qui reben suport institucional.

Exposició de David Callau a Les Orenetes

Per altra banda, el proper diumenge 19 d’agost, a les 20h, es farà una exposició a càrrec de l’artista David Callau al mateix centre de dia, on es podran veure les seves obres de manera gratuïta i també adquirir-les a favor de l’Associació.

L’Associació lluita per afavorir la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris i usuàries, atenent diferents àmbits de la vida diària d’aquestes persones i de les seves famílies. El dia 24 de novembre de 2017, el Ple de l’Ajuntament va aprovar la Moció a favor de la declaració de Cambrils com a ciutat solidària amb l’Alzheimer, segons la qual el principal objectiu és donar suport a l’Associació en la seva tasca diària.

Comenta aquest article