Esports

Rem

Rem Cambrils participa a la sortida lúdica i festiva de llagut català «La Musclada 2018»

Per Redacció

El club Rem Cambrils va participar, el passat 7 de juliol, a la sortida lúdica i festiva en llagut català "La Musclada 2018"
El club Rem Cambrils va participar, el passat 7 de juliol, a la sortida lúdica i festiva en llagut català "La Musclada 2018" | Cedida

El club Rem Cambrils va participar, el passat 7 de juliol, a la sortida lúdica i festiva en llagut català "La Musclada 2018", organitzada per l'Associació Esportiva Vogadors de Calafell i que va transcórrer per part del Parc Natural del Delta de l'Ebre. La sortida de totes les embarcacions participants va tenir lloc de bon matí des de la Platja del Trabucador i es va anar vogant rumb a una antiga musclera reconvertida en restaurant i ubicada a la nomenada com “la punta del galatxo”. El trajecte contempla una distància d'unes 7,6 milles nàutiques (14 Km) a través d'un espectacular paisatge marítim.

En aquesta ocasió, el club cambrilenc va poder participar gràcies a la cessió –en la modalitat de lloguer– d'un llagut per part del Club Nàutic Bétulo de Badalona. A la sortida hi van prendre part quatre clubs: l'Associació Esportiva Vogadors de Calafell, el Club Rem Arenys, el Club de Rem Badalona i el Club Rem Cambrils.

El club cambrilenc va poder participar gràcies a la cessió d'un llagut per part del Club Náutico Bétulo de Badalona

Jornada d'esport i de germanor

A l'arribada de les embarcacions al restaurant, i després d'un merescut descans, es va celebrar un dinar amb la totalitat dels participants, familiars i amics, degustant i gaudint de la gastronomia local envoltats de tranquil·litat i naturalesa enmig del mar. A la tarda després del dinar, es va sortir de nou, en aquesta ocasió rumb al port de Sant Carles de la Ràpita, amb un trajecte de 4,3 milles nàutiques (8 Km) on es va posar punt i final a una magnífica i cordial jornada.

Rem Cambrils va comptar amb la participació d'una trentena de vogadors. També va comptar amb l’ajuda d'un veler com a suport logístic, el “VentdeGrop” un Bavaria de 32 peus d’eslora, (10 m) capitanejat per l'Emilio Albalat, amic i soci de Rem Cambrils. L’ús d’aquest veler va permetre la participació de tots i cadascun dels vogadors al llarg de tot el trajecte, realitzar diversos relleus de tripulacions.

Quan les embarcacions van arribar al restaurant, es va fer un dinar popular amb els participants, familiars i amics

 

Comenta aquest article