Esports

Atletisme

Pere Ferrando, medalla d'argent al campionat de Catalunya de decatló i heptatló màster disputat a Cambrils

Per Pere Ferrando

Pere Ferrando va assolir la medalla de bronze a la categoria M-55
Pere Ferrando va assolir la medalla de bronze a la categoria M-55 | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el campionat de Catalunya de Decatló i Heptatló en categoria màster. Aquesta va ser la 8a. edició i cal tenir en compte que totes les anteriors també es van disputar a casa nostra. El Club Atletisme Cambrils segueix així amb la tradició d’organitzar un Campionat de Catalunya cada temporada des que es va inaugurar la pista d’atletisme ara fa 11 anys.

De part del club hi va participar Pere Ferrando, que va assolir la medalla d'argent a la categoria M-55. Tot i una lesió que provoca un rendiment inferior a les seves possibilitats, Ferrando va poder repetir la medalla d'argent assolida en l'edició anterior. El campionat va ser, en termes generals, d'alt nivell. En el decurs del mateix es van batre dos rècords de Catalunya.

Jan Monserrate, rècord de Cambrils als 200 metres llisos

Paral·lelament al Campionat es va disputar un control absolut de marques. Dels atletes del Club Atletisme Cambrils que van participar, el que va tenir una actuació més destacada va ser el Jan Monserrate, que va batre el rècord de Cambrils tant S-18 com absolut als 200 metres llisos amb un temps de 22"65, millorant en 15 centèsimes de segon l'anterior registre. Es tracta d'una marca de molt alt nivell, a només 10 centèsimes de segon de la marca mínima per a participar al Campionat d'Europa de la seva categoria.

Jan Monserrate va batre el rècord de Cambrils tant S-18 com absolut als 200 metres llisos

 

Comenta aquest article