Esports

PATINATGE ARTÍSTIC

José Luis Montull, setzè d'Espanya de patinatge artístic

Per Patrícia Muñoz

José Luis Montull amb la seva entrenadora, Judith Vicente, aquest cap de setmana passat a la Seu d'Urgell (Lleida)
José Luis Montull amb la seva entrenadora, Judith Vicente, aquest cap de setmana passat a la Seu d'Urgell (Lleida) | Cedida

La Seu d'Urgell va acollir, el cap de setmana passat (dies 7 i 8 de juliol), el campionat d'Espanya de patinatge artístic de les categories cadet i juvenil. En representació cambrilenca va participar el patinador José Luis Montull, de la categoria cadet. Tot i haver obtingut una meritòria dotzena posició en el programa curt de divendres, Montull ha explicat a revistacambrils.cat que en el programa llarg (dissabte) va cometre uns quants errors, fet que va el va fer descendir fins a una setzena posició en la classificació final. "En el programa curt em vaig sentir molt bé i vaig sortir de pista molt content -explica-. Però en el programa llarg em vaig posar nerviós. L'únic que va fallar en aquest campionat és que, per culpa de la pluja, es van inundar els vestuaris i, per poc, les coses que hi teníem".

Quatre medalles per al CP Cambrils en el 2n Trofeu d'Iniciació dels nivells Certificat, A i D

També el mateix cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions del Reus Deportiu el 2n Trofeu d'Iniciació dels nivells Certificat, A i D. Van participar-hi un total de setze patinadores cambrilenques de totes les edats. Els resultats obtinguts van ser els següents:

En primer lloc, dins del nivell Certificat 10-11 anys, Xènia Gallès va obtenir una 11ª posició; també en Certificat però 12-13 anys, Laia Pallarès va quedar 13ª. Finalment, de 14 o més anys, Ariadna Garcia va quedar 6ª.

En segon lloc, dins del nivell A, de 0-9 anys, el podi va ser íntegrament cambrilenc. Desirée Alarcon va quedar primera, Raquel Carnero, segona i Laia Gallès, tercera. Neus Romero va quedar cinquena. De 10-11 anys, Thais Gómez va obtenir el bronze i Noelia Giménez va quedar en 21ª posició.

Per últim, en el nivell D, van participar, de 0-7 anys, Aina Bargalló, que va quedar 7ª, i Ainhoa Sánchez, que va quedar 8ª. Dins el mateix nivell D, però de 8 anys, Helena Moreno va quedar tercera i Clara Cristià, sisena. De 9 anys, Ana Sophia del Barco desena, i Inés Cristià, catorzena. Finalment, de 14 o més anys, Ana Luiza de Oliveira va fer-se amb l'or.

Algunes de les patinadores cambrilenques que van participar al 2n Trofeu d'Iniciació amb la seva entrenadora, Alba Muñoz
Més patinadores del CP Cambrilsque van competir el cap de setmana passat a Reus amb la seva entrenadora, Judith Celma