Informació general

Projecció

La Plataforma d'Afectats de BB Serveis projectarà, demà, el documental «Pactos de silencio» sobre l'antiga residència Montemar

Per Redacció

Cartell del documental que es projectarà demà al Casal Municipal de la Gent Gran
Cartell del documental que es projectarà demà al Casal Municipal de la Gent Gran | Cedida

La Plataforma d'Afectats BB Serveis projectarà, demà a les 17.30 hores al Casal Municipal de la Gent Gran, el documental "Pactos de silencio". Es tracta d'un documental sobre l'estafa comesa per l'empresa BB Serveis d'uns 35 milions d'euros de diners públics destinats a persones dependents, així com les cinc persones detingudes en el marc de l'operació Halley. Part d'aquesta estafa va succeir a la residència Montemar de Cambrils –ara ocupada per l'anomenat Edifici Dignitat–, així com al centre comercial Port Halley de Vila-seca i a l'Ajuntament de Tarragona. El documental compta amb la participació d'un pacient d'una residència tancada per greus negligències i amb els diputats de Podemos: Ana Marcelo, Raya Mayoral i Alberto Rodríguez.

Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=ZIq43jL26yY

Vídeos promocionales https://www.youtube.com/watch?v=iRCp__UjaeI

https://www.youtube.com/watch?v=1QZfXYxEMxA

https://www.youtube.com/watch?v=jzGB0UG9XBY

 També es comptarà amb la presència dels impulsors de l'Edifici Dignitat, de treballadores de Montemar i de Maria José Alarcón –principal querellant contra BBS– que va passar 15 dies a la presó per una multa de 60 euros.

Comenta aquest article